Tectònica de plaques

Ves al moodle de l’institut (si no ets usuari encara pots entrar com a visitant) i descarrega’t la pràctica per treballar la tectònica de plaques. Necessitaràs consultar aquest blog, el llibre i tenir instal·lat el Google Earth al teu ordinador.

Aquí tens un vídeo que resumeix la tectònica de plaques:



Fixa’t en el mapa de la pàgina 25 del llibre. A l’exercici 1 has d’identificar les plaques que surten al mapa. Fes servir la informació continguda al vídeo del blog per identificar cadascuna d’elles. Potser hi ha alguna que no surt al vídeo, si es així, pots buscar-la a la vikipèdia.

També et pot ésser d’utilitat recordar el vídeo vist a classe.

5 comentarios:

ΩΔ_βρύνο_ΔΩ↔© dijo...

REALMENT AQUEST VIDEO EXPLICAR MOLT BÉ EL CONCEPTE DE FORMA GENERAL, PERÒ HI HAN TERMES QUE NO ENTENC GAIRE BÉ JA M'EL MIRARÉ AMB CALMA




ara estudiare per la teva assignatura...

Club de lectura científica dijo...

Bruno,

Agraeixo el teu comentari, però podries especificar quins termes són els que no entens. D’aquesta manera jo o algun/a company/a de classe podríem resoldre’ls en el blog o a classe. Potser els mateixos dubtes que tens tu, els tenen altres companys/es i així podem solucionar-los.

Lucia

Ruth dijo...

no s'entèn que ell, digui que el video ho explica molt bé i que desprès comenti que hi ha coses que no entèn!!

primer que aclari les ideess :O

Cristina dijo...

Per la meva part el video s'ha entès prou bé, ja que un dels exercicis que he pogut fer gràcies a ell és el 1.

borja dijo...

M'ha semblat un víedo molt interessant. Amb l'ajuda de la secuencia de dibuixos pots entendra-ho tot perfectament i l'explicació es molt bona. El que m'ha cridat més l'atenció es la formació dels volcans i arrels d'aixo l'explicació de les zones de subducció i les dorsals.